privacy tonë është e rëndësishme për ne. Kjo është politika FreePSNZone.Win që të respektojnë privatësinë tuaj në lidhje me çdo informacion që ne mund të mbledhim nga ju të gjithë faqen tonë të internetit, https://freepsnzone.win/, dhe vende të tjera ne vet dhe të veprojë.

Ne vetëm të kërkojnë të dhëna personale, kur ne me të vërtetë nevojë për të siguruar një shërbim për ju. Ne mbledhim atë me të drejtë dhe mjete të ligjshme, me dijeninë tuaj dhe pëlqimin. Ne gjithashtu le ju e dini pse ne jemi mbledhur atë dhe se si do të përdoret.

Ne vetëm të mbajë informacionin e mbledhur për aq kohë sa është e nevojshme për të siguruar me shërbimin tuaj e kërkuar. Çfarë të dhënash ne dyqan, ne do të mbrojtur brenda mundësive të pranueshme komerciale për të parandaluar humbjen dhe vjedhjen, si dhe qasje të paautorizuar, zbulim, kopjimi, Perdorimi ose modifikimin.

Ne nuk e ndajnë ndonjë informacion personalisht identifikimin publikisht apo me palët e treta, përveç kur kërkohet me ligj.

Faqja jonë e internetit mund të Lidhje me faqe të jashtme të cilat nuk janë të operuar nga ne. Ju lutemi të jenë të vetëdijshëm se ne nuk kemi kontroll mbi përmbajtjen dhe praktikat e këtyre vendeve, dhe nuk mund të pranojë përgjegjësi ose detyrim për politikat e tyre përkatëse të privatësisë.

Ju jeni të lirë për të refuzuar kërkesën tonë për të dhënat tuaja personale, me kuptimin që ne mund të jetë në gjendje për të siguruar me disa nga shërbimet tuaja të dëshiruara.

Përdorimi i vazhdueshëm i faqen tonë të internetit do të konsiderohet si pranim i praktikave tona rreth privatësisë dhe të dhënave personale. Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me se si kemi trajtuar të dhënat e përdoruesit dhe të dhënat personale, të ndjehen të lirë për të na kontaktoni.

Kjo politikë është në fuqi që prej 1 marsh 2019.